D-TEC Cloud

Cloud je nejnovější a zároveň nejexkluzivnější stomatologické svítidlo od značky D-TEC. Je nepřehlédnutelné kvůli elegantnímu a neotřelému designu. Není to ale pouze design, čím dokáže zaujmout.

Unikátní design
Nastavení barvy světla
Mód CLOUD
Barevný střed s napodobením průchodu mraků
Chcete vědět více?

Základní informace

Varianta s nepřímým světlem

Osvětluje nejen pracovní pozici, ale i strop. Ten bývá často tmavý, protože všechna svítidla umístěná na stropě nebo v podhledu jsou nasměrována pouze dolů bez možnosti osvětlit horní část místnosti.

Dynamické světlo
D-TEC Cloud

Varianta dynamické světlo

Je ovládána dálkovým ovladačem s možností stmívat nezávisle na sobě dva světelné zdroje. Jeden zdroj s teplým světlem 3000K (vnější obvod prstence) a druhý se studeným světlem 6500K (vnitřní obvod prstence). Studené světlo je distribuováno difusním vysocepropustným rastrem s drobnými kužely. Ty zajišťují dokonalou difúzi celou dolní plochou svítidla, takže světlo nevytváří ostré stíny. U tohoto modelu je například možné akcentovat teplejší odstíny světla v zimě a studenější odstíny v letním období. U dynamického světla může na dálkovém ovládání zapnut funkci automatic, čímž začne světlo samostatně měnit intenzitu i barvu světla tak, jak je tomu u přirozeného denního světla, když například slunce zastíní mrak. Napodobením těchto přirozených proměn, barevného spektra i barevného podání se dostáváme na úroveň skutečného denního světla. Nechtěli byste takové podmínky na svém pracovišti?

Barevný střed
D-TEC Cloud

Varianta s barevným středem

Na barevném panelu si můžete dálkovým ovládáním nastavit barvu dle přání, nebo spustit program cloud, který napodobuje průchod mraků nad hlavou. Může se zdát, že tato varianta je pouze pro wow efekt směrem na zákazníka, barevný panel ale posouvá monotónní umělé osvětlení opravdu velmi blízko k přirozenému dennímu světlu, které je rovněž proměnlivé a neustále se pulsující v rytmu dne, nebo právě při průchodu oblačnosti.

Držák monitoru
D-TEC Cloud

Varianta s držákem monitoru

Oblíbená varianta, která umožňuje instalaci monitoru do středového prostoru. Volbu a konektivitu necháváme na zákazníkovi, u nás si můžete objednat svítidlo a kloubový držák, který umožní natočení a naklonění monitoru. Rozteče pro montáž monitoru jsou standardně 10×10 cm. Velikost monitoru doporučujeme do 19,5″, aby nezakrýval světelnou plochu. Častým motivem použití této varianty je promítání pohádek, nebo přírodovědných dokumentů, ale také přenos intraorální kamery, či mikroskopu…

D-TEC Cloud

Máte zájem o tento produkt?

Požádejte si o cenovou nabídku a dostaňte i něco navíc

Energetický audit

Světlotechnický projekt

Pravidelný servis

Světlo ověřené více než 500 klienty na českém trhu

D-TEC Cloud

Získejte komplexní řešení osvětlení do vaší ordinace

Martin Valena
Produktový specialista pro přístroje
martin.valena@dentamed.cz
Naše zkušenosti

Rádi vám zprostředkujeme zkušenosti z praxí, jako je ta vaše

Jsme zde pro vás již od roku 1992. Za tuto dobu jsme nainstalovali více než 2000 zubních souprav na velkých klinikách i v malých praxích po celé ČR. Servis zajišťujeme ze tří hlavních středisek a o vaše přístroje se stará 12 zkušených servisních techniků.

Nejste si jisti návratností investice?

Podělíme se s vámi o zkušenosti z obdobných praxí jako je ta vaše a přesně vypočítáme návratnost investice.

Nestačila by jen údržba stávajícího vybavení?

Ne vždy je pořízení nového přístroje nezbytností. Zvažte údržbu stávajícího našimi kvalifikovanými servisními techniky.

Plánujete pořízení nového vybavení během jednoho roku?

Špatné naplánování vede k výpadku praxe. Ověříme kompatibilitu zvažovaných přístrojů a pomůžeme naplánovat tak, aby byl výpadek minimální.

Největší servisní síť v ČR

Prvotřídní péče i po nákupu

Servis přístrojů je důležitou součástí našich služeb. Od kvalifikované instalace, a to včetně potřebného zaškolení a správné péči o váš přístroj, přes zákonem dané pravidelné prohlídky (PBTK). Proto máme největší síť certifikovaných servisních techniků po celé ČR.

Řešíte akutní problém?:  725 644 721
Více informací

Rezervujte si zákonem danou pravidelnou bezpečnostně technickou kontrolu již dnes.

Začínáte s vlastní praxí?

Zařizujete celou ordinaci nebo laboratoř a nevíte kam dřív?

Po letech cenných zkušeností víme, co všechno budete potřebovat. Je toho hodně. A my jsme tady proto, abychom vás vším provedli a ukázali, že to jde i jinak. Pojďte si s námi zařídit ordinaci nebo laboratoř na míru a ušetřete si spoustu nervů a hlavně potřebného času.

3D vizualizace
Plánování a stavba
Legislativní požadavky
Špičkové vybavení
Financování
Půjčení přístrojů
Co všechno je potřeba?

Provedeme vás celým procesem. Sami si vyberete, co potřebujete, zbytek můžeme naplánovat.